24 Ocak 2014 Cuma

3.1.0 Güncellemesi ile Gelen Yenilikler

Yeni Toprak Dragonu genişletmesiyle birlikte iyileştirmeler oyun içi sistemlere uygulanmış ve yeni bazı heyecanlandırıcı özellikler ekleneceği duyuruldu.

İttifak İyileştirmeleri
İttifak üyelerinin iletişimini iyileştirmek için, ittifaklar arasında en çok kullanılan gereçleri kaynak transferi ve güçlendirme yardımları alabilmek için kısa yollar eklenmiş.
Örneğin; her üye belli miktarda kaynak ve birlik talep edebilecek ve ittifaktaki diğer herhangi bir üye bu talebe karşılık verebilecektir.
Önemli Özellikler: "İttifak Hediyeleri" verileceği duyuruldu ancak şu anda içeriğinin ne olduğu hakkında bilgi verilmedi.

Dragon Görevleri
Çoğumuzun dragonu tünekte öyle kös kös oturuyordu benim de dahil eminim. O kadar büyüttük geliştirdik hiç bir işe yaramıyor diye şikayet ediyorduk. Artık bir işe yarayacak :) Şimdi dragonları keşfe, maceraya gönderme zamanı. Dragon Görevleri, geliştirilmiş donanımlı dragonları kullanarak bir nevi hazine avına çıkarmamıza olanak veriyor. Boş durmasından iyidir. Bırakın da Dragonlar bizim için bir kaç işe yarar kaynak, birlik, hız takviyesi gibi araç gereç bulsunlar değil mi :)
Mucize Çarkı

Bu yeni çarkta inanılmaz ödüller bizi bekliyormuş :) Bu yeni heyecan verici ve inanılmaz özelliğe erişim için, aktif olduğunuzda, çark simgesine tıklayarak, özel çark parçalarını toplayıp benzersiz ödüller kazanacakmışız bakalım.
Mevsimsel Özellikler
Kabam, yaklaşmakta olan mevsimsel özellikler için gözümüzü açık tutmamızı istiyor. Yeni araçlar, etkinlikler yeni özellikler Atlantis'e yerleştirilecek. Keşfedilen yeni sürprizler, açılacak hediyeler ve muhteşem içerikler biz bekliyormuş. Bakalım zamanla göreceğiz :) İyi oyunlar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder