18 Nisan 2014 Cuma

Special Offer Uygulaması

Special Offer ile Kabam, oyunu aktif oynayanlara özel olarak anlık kısa süreli (0.5, 1 veya 2 saat gibi çok nadiren 12 saat) olarak özel indirim tekliflerinde bulunuyor. Sizin oyunda bulunma süreniz, saldırı veya savunma yapmanız veya oyunda herhangi  bir şeylerle uğraşmanız yeterli. Yaptığınız işlemlere özel olarak size uygun benzer tekliflerde bulunuyor ve bu teklif aniden ana ekranınıza geliyor. Kısa süre içinde de geri gidiyor. Şimdiye kadar bana sunduğu teklifleri aşağıda paylaştım. Özellikle antropuslara ve diğer oyunculara saldırırken ve turnuvadayken hız kullanırken yoğun olarak karşılaştığımı söyleyebilirim.

Uyarı ekrana geldiği andan itibaren kısa süreli tekliflerde görünen herkese sunulan teklifin yerine bu özel teklif geçiyor, tabii kısa bir süreliğine. Değerlendirip değerlendirmemek size kalmış.

NOT: Bu uygulama 3.2.1 güncellemesinden sonra geldi.
Ay Taşı Hızlandırma Hediyesi
Ay Taşı Ordu Hediyesi
Kan Taşı Ordu Hediyesi
Kehribar Hızlandırma Hediyesi
Kehribar Ordu Hediyesi
Kehribar İnşaat Hediyesi
Ateş Opali Hızlandırma Hediyesi
Ateş Opali Ordu Hediyesi
Ateş Opali İnşaat Hediyesi

2 yorum:

  1. Merhaba daha önce kartıyla elmas aldı kartin süresi bitti bana yeni kart yolla dolar tekrar elmas alacağım ama sokak yerini dolduruyor um ama geçersiz giriş diyor ne yapmalıyım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorunun kategorisi burası değil Yunus. Bir daha sorularını daha uygun konuların altına yazarsan sevinirim. Ama cevabını vereyim. Google cüzdana kredi kartını eklerken kullandığın adres ve telefon bilgileri bankaya verdiğin kredi kartına tanımlı olan adres ve telefon bilgileriyle birebir örtüşüyor olmalı. Bir harf, rakam, tire veya nokta farkında bile sorun çıkarabiliyor. O yüzden bankandan şu anki güncel bilgilerini temin et, google cüzdana oradaki bilgilerini gir, sorunun hallolacaktır. Düşük bir ihtimal sorun hala devam ederse bankayla iletişime geç yardımcı olacaklardır.

      Sil