27 Nisan 2014 Pazar

Su Dragonu Nasıl Elde Edilir?

Merhaba arkadaşlar! Bu sıralar yoğun olarak su dragonu ve su adasıyla ilgili sorular almaktayız bu yüzden bu yazıyı yazma kararı aldım.

Oyunda şu an için ana şehir hariç 3 tanede adamız bulunmaktadır. (ekranın sol üste doğru çektiğimizde görebiliriz) Bu adalar oyunun başında açık olmuyor, sonradan  özel promosyon ve etkinliklerden, turnuvalardan, mağazadan yakutla veya Kabam'ın belirlediği görevleri yerine getirerek elde edebilirsiniz. Bugün bunlardan biri olan su adası yani su dragonunu göllerden nasıl elde edebileceğinizi anlatacağım.

Su dragonunu açmak için ilk olarak büyük dragonunuzun zırhla donatılmış olması gerekmektedir. Zırhların nasıl alınacağını daha önce DragonNasıl Savaşır(Uçar) / Zırh Nasıl Tamamlanır? adlı yazımızda özel olarak ele almıştık, tekrar tekrar size anlatarak sizi sıkmak istemiyorum ve tekrardan konumuza dönüyorum. Zırhı tamamlanmış Büyük Dragon ile birlikte, 6 seviye ve üstü göllere (6, 7, 8, 9 ve 10) saldırarak Su Dragonu Arması topluyoruz.
Ancak bu iş bazen günler alabiliyor, daha doğrusu biraz şansla da alakalı. Tek seferde 5, 4, 3, 2 ve 1 veya hiç çıkmama olasılığı var (hiç çıkmama olasılığı daha yüksektir).
Bu armalardan 100 tane toplamamız gerekmektedir. 100 tane topladıktan sonra su adasının bulunduğu yere tıkladığınızda, armaları birleştirmeniz için bir buton göreceksiniz. Bu butona tıkladığınızda 100 adet armayı birleştirmiş olacaksınız ve "Çağır" butonu gelecek, aşağıdaki resimdeki gibi. Çağır dediğinizde, su dragonu yumurtasına sahip oluyoruz ve adaya geri döndüğünüzde bebek su dragonunuzu göreceksiniz.
Arma Toplarken Yardımcı Olabilecek Tüyolar
1) Dragonumuzun her saldırıda yara almaktadır bundan dolayı çok fazla saldıramıyoruz fakat araştırma bölümünde Ejderha İlmini araştırıp yüksek bir seviyeye geldiğinde dragonumuz çok kısa bir sürede iyileşebilir ve daha hızlı toplayabiliriz.
2) Büyük dragon yuvasını 1 seviye geliştirdiğinizde iyileşme süresi ne olursa olsun sıfırlanır kısacası dragonumuzun canı tam olarak dolar.
3) Dragonunuzla sakın tek saldırmayın armaları toplarken yanında asker bulunsun bu asker tipini seçerken benim önerim çevik akıncı dragonlarıdır. Hem kaybınız en az seviyede olur hem de çok hızlı bir şekilde toplayabilirsiniz, tabi ki önden casus göndermeyi unutmayın.
4) Dragonunuzun seviyesi ne kadar yüksek olursa gücü ve canı o kadar yüksek olur bundan dolayı yaralanması daha zorlaşır.
5) Çıkmıyor diye üzülmeyin parayı basıp alamayanların hepsi bu yollardan geçiyor :)
Su Adası Neden Bu Kadar Önemli?
1) Su adasını ufak bir şehir gibi düşünün, boş yerlere garnizon inşa edip eğitim hızınızı arttırabilir veya ev inşa edip atıl nüfusunuzu yükseltebilirsiniz.
2) Su Dragonu büyüyüp yeni eşyalarıyla Büyük Dragon ile birlikte şehrinin güçlü bir savunucusu olur. Sura çıktığınızda size büyük avantajlar sağlayacaktır.
3) Su Dragonunuzla birlikte yaptığınız saldırılarda kullandığınız Zehirli Pençelerin de menzilini % 5 arttırmış olacaksınız.
4) En önemli olanı ise, inci tarlalarınızdan inciler üretip bunlarla zehirli pençe eğitebileceksiniz. Bu elit asker ordunuza çok aktif ve önemli bir güç sağlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder