6 Mayıs 2014 Salı

3.3.0 Güncellemesi ile Gelen Yenilikler

Yeni güncelleme ile oyuna birçok yenilik geldi. Kısaca açıklarsak oyun görsel ve hız açısından çok iyi geliştirmeler ve yepyeni özelliklerle geldi. Özellikle de strateji geliştirmek artık daha zeki oyunculara göre tasarlanmış diyebilirim. Bu yazımın tamamını okuduğunuzda daha iyi anlayacaksınız. Gördüğüm tüm yenilikleri aşağıda yazdım. Yeni değişiklikler de gördükçe ekleyeceğim.

Yenilikleri kısaca sıralarsak:
- Yeni büyük dragon "Ateş Dragonu" yakında geliyor.
- Yeni generaller, yeni sistem ve oynamak için 4 yol
- Alım: Özel yeteneklere sahip daha güçlü generallerle rakipleriniz daha kolay alt edilebilir.
- Saldırı, savunma, kaynak ve birlik eğitimleriyle ilgili küçümsenmeyecek yetenekleri açmak için iyi generaller edinebilirsiniz
- Bonus sınırlarını arttırmak için aynı general ile daha çok saldırı yaparak geliştirebilirsiniz
- Özel yeteneklere sahip generalleri atayarak yeni güçlerini en iyi şekilde kullanabilirsiniz
Kısacası, Kabam bu güncelleme de generallere büyük ağırlık vererek general sistemini kökünden değiştirmiş.

En önemli yenilik "Ateş Dragonu" yakında geliyor. Ufak bir güncelleme daha yayınlayarak bu dragonu da oyuna dahil etmek için dragonun yeri şimdiden ayrılmış bile. Aşağıdaki resimde de net olarak görebilirsiniz.

Hatta Ateş Dragonu Adasına özel asker "Ateş Arabası" da şimdiden garnizonlarımızda boy göstermeye başladı. Askerin özelliklerini, gereksinimlerini ve resmini aşağıdaki resimde görebilirsiniz.
En büyük ve köklü değişiklerden birisi de Subay Karargahında yapıldı. Binanın görünümüne kadar hemen her şey değiştirilmiş. Bina etrafına havalı bir mavi ışık huzmesi eklenmiş, güzel de olmuş açıkçası beğendim. Ayrıca yukarıda da bahsettiğim gibi generallerle ilgili büyük değişiklikler var. İlgili yazıyı görüntülemek için TIKLAYINIZ.
Küçük bir detay ama, saldırı esnasındaki asker miktarını yazarken ve mesaj yazarken kullandığımız ekran dahi estetik olarak göze hitap eder hale getirilmiş. Daha öncesinde ne yazdığımızı göremezken, arka fon beyaz olarak sabitlenip bu hata giderilmiş. Önceden yanlış yazdığımızda düzeltmek içi baya uğraşmamamız gerekiyordu ama şimdi bu sorun da bu şekilde çözüme kavuşmuş.
Bir de dünya haritasındaki bakış açımız yüzeye biraz daha yakınlaşmış ve çizgiler opalleştirilerek inceltilmiş. Bu aslında bizim görüş açımızı daraltıyor. Ben bunu pek hoş karşılamadım ama zamanla alışılamayacak kadar kötü de değil. Bunların yanı sıra benim gördüğüm arayüzler çok hızlanmış, oyun performansı gözle görülür derecede arttırılmış. Mesela; haritaya bir koordinat yazıp bul dediğim an saniye sürmüyor. Eskiye nazaran baya performans artışı var. Bu olay internet hızınla alakalı demeyin o kadarını biliyorum, aynı interneti aynı telefonu kullanıyorum hala :) Fark ettiğim başka yenilikler olursa en kısa sürede eklemeye çalışacağım...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder