29 Mayıs 2014 Perşembe

Generaller

Yeni general sistemi ile birlikte onlarca yeni general de geldi. Ayrıca bu generallere yeni ırklar ve yeni özellikler de eklenmiş. Bu yazımda generalleri ve özelliklerini yazacağım. Generaller 4 ırk olarak sınıflandırılmış. Bunlar;


1- Amazon: Saldırı Generalleri
General görevde olduğu sürece(generalin özelliğine göre) yakın saldırı, menzilli saldırı, savaş hızı, yük gibi askeri istatistikleri arttırıyor. Bu yüzden Amazon generali atarken, her saldırı için geçerli olacak bu özellikleri göz önünde bulundurarak atayın.

2- Primus: Savunma Generalleri
General görevde olduğu sürece(generalin özelliğine göre) can ve savunma gibi askeri istatistikleri arttırıyor. Surunuz savunmaya geçtiği anda, atamış olduğunuz bu özellikli general de otomatikman savunmada yer alacaktır. Bu yüzden Primus general atarken, her savunma için geçerli olacak bu özellikleri göz önünde bulundurarak atayın.

3- Zolmet: Kaynak Generalleri
General görevde olduğu sürece(generalin özelliğine göre) kaynak üretimini, kapasite ve saklama gibi askeri istatistikleri arttırıyor. Bu yüzden Zolmet generali atarken, ihtiyacınız olan kaynak türüne ve kapsitelerine dikkat ederek atayın.

4- Solerian: Birlik Generalleri
General görevde olduğu sürece(generalin özelliğine göre) eğitim süresi, yürüyüş hızı ve asker harcamalarının azaltılması gibi askeri istatistikleri arttırıyor. Bu yüzden Solerian generali atarken, en çok kullandığınız veya ordunuzda en çok bulunan askeri baz alarak ona göre iyileştirmeleri olan generallere dikkat ederek atayın.



AMAZON GENERALLERİ

 


PRİMUS GENERALLERİ





ZOLMET GENERALLERİ




SOLERİAN GENERALLERİ




NOT: Yukarıda bütün generallerin resimleri yoktur. Eksik generaller zaman içerisinde eklenecektir. Elinde farklı general olup ekleterek katkıda bulunmak isteyen arkadaşlar oyundan benimle iletişime geçebilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder